Nikolina Pišek se iznenadila otkrićem pored svoje vile: Pogledajte šta je pronašla

1
Radiosarajevo.ba
Nikolina Pišek se iznenadila otkrićem pored svoje vile: Pogledajte šta je pronašla
Foto: Instagram / Nikolina Pišek

Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek napokon je uselila u svoju luksuznu vilu od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama, a sada je pokazala šta je pronašla u vrtu.

"Ono kad shvatiš da u vrtu osim smokava i lješnjaka imamo i trešnje", napisala je Pišek na svom Instagram profilu.

Inače, Nikolina je nedavno priznala je da je renoviranje njene vile u trajalo mnogo duže nego što je planirala. Na Instagramu je otkrila kako je izgledao proces selidbe i uređenja pametne vile u podsljemenskoj zoni.

Detalji akcije 'Rapid': Policajci u stanu u Sarajevu pronašli 70 kilograma amfetamina

Detalji akcije 'Rapid': Policajci u stanu u Sarajevu pronašli 70 kilograma amfetamina

"Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne vjerujte nikome ko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate šta? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, namještam, živim u prostoru koji polako osjećam i rađaju mi se nove ideje i vizije.

I dobila sam nekoliko slatkih projekata uređenja enterijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome uljepšam život. I znate još šta? Obožavam ljepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u savremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji.

Love this job, love the process, the pain, struggle…", poručila je.

Podsjetimo, voditeljica nedavno je uselila u svoju luksuznu vilu vrijednu 1.7 miliona eura (3.33 miliona KM) od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama, a posljednjih nekoliko mjeseci sa svojim obožavateljima na Instagramu redovno dijelila cijeli proces useljenja.

Luksuznu vilu Nikolina je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Sve planove o uređenju njihovog doma prekinula je Vidojeva iznenadna smrt, a nakon gotovo dvije godine voditeljica je odlučila nastaviti uređivati impozantnu građevinu, javlja Story.hr.

Vila Nikoline Pišek

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije