Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom: Smrt prijatelja ga je dotukla

0
Radiosarajevo.ba
Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom: Smrt prijatelja ga je dotukla
Foto: Backgrid / Matt LeBlanc viđen u Los Angelesu poslije mnogo vremena

Omiljenog glumca Matta LeBlanca mnogi su na najnovijim fotografijama jedva prepoznali.

Matt je viđen prvi put nakon mnogo vremena u Los Angelesu, a paparazzi su ga uhvatili iz daljine dok je ulazio u svoj automobil.

Višak kilograma koji je skupio i sijeda brada dali su mu novi imidž s kojim bi ga i najvjerniji fanovi teško prepoznali.

Liga nacija | Hrvatska majstorijom Luke Modrića pobijedila Poljsku   

Liga nacija | Hrvatska majstorijom Luke Modrića pobijedila Poljsku  

Proteklih godinu dana iza njega je teško razdoblje nakon što su on i kolege iz serije Prijatelji (Friends) ostali bez prijatelja Matthewa Perryja.

I dok je Matthew od malih nogu sanjao o uspješnoj karijeri i slavi, Matt je živio nešto drukčijim životom u mladosti.

Školovao se za stolara, oduvijek su ga zanimali motori, a nakon što je odustao od koledža, uputio se u New York jer se htio okušati kao model.

I u tome je zaista uspio, snimao je reklame za svjetske brendove, a onda je konačno dobio i ulogu Joeyja u Prijateljima.

Godinu prije završetka snimanja Matt se vjenčao s američkom glumicom Melissom McKnight i dobili su kćerku Marinu Pearl, kojoj je osam mjeseci nakon rođenja dijagnosticirana kortikalna displazija mozga. Da nešto nije u redu, roditelji su shvatili u trenucima kada je pokušavala puzati, no uvijek i iznova je padala na lijevu stranu i počela je patiti od epileptičkih napadaja.

Matt se nakon toga povukao iz glumačkog svijeta i odlučio se posvetiti brizi o kćeri. Nakon dvije godine braka razveo se od Melisse, a 2011. godine u potpunosti je nestao iz javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije