Nekadašnji miljenik žena šokirao transformacijom: Prva uloga nakon skoro 10 godina

0
Radiosarajevo.ba
Nekadašnji miljenik žena šokirao transformacijom: Prva uloga nakon skoro 10 godina
Foto: EPA-EFA / Brendan Fraser

Holivudski glumac Brendan Fraser glumi u novom filmu redatelja Darrena Aronofskog The Whale, a za potrebe uloge transformirao se u čovjeka teškog 270 kilograma.

Fraser u nadolazećem filmu glumi čovjeka koji se bori s pretilošću te se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Prvi pogled na film stigao je nakon što je potvrđeno da će se svjetska premijera održati na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu.

Preminuo novinar Bojan Tončić

Preminuo novinar Bojan Tončić

Slavnom glumcu će se u filmu pridružiti glumačka postava koja uključuje omiljenu Sadie Sink iz popularne serije Stranger Things te Hong Chaua, Samanthu Morton i Tyja Simpkinsa.

"Bit će to nešto što još niste vidjeli. To je zapravo sve što vam mogu reći. Garderoba i kostim bili su besprijekorni, glomazni. Ovo se svakako uvelike razlikuje od bilo čega što sam ikad radio, ali da ne budem sramežljiv, znam da će ostaviti trajan dojam", rekao je Fraser prošle godine za Unilad o svojoj izvedbi u filmu, piše Index.

Nekadašnji miljenik žena najpopularniji je po ulozi u filmu Mumija, ali i brojnim drugim poput Airheads, Blast from the Past, George of the Jungle i Gods and Monsters.

Glumac je prošle godine imao sporednu ulogu u filmu Stevena Soderbergha 'No Sudden Movie, ali The Whale' označava njegov veliki povratak jer mu je to prva glavna uloga nakon akcijskog filma Breakout iz 2013. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije