Nebojša Vukanović objavio fotografije i snimak sa vjenčanja: Poslao posebnu poruku supruzi

2
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović objavio fotografije i snimak sa vjenčanja: Poslao posebnu poruku supruzi
Foto: Printscreen / Vjenčanje Nebojše Vukanovića

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red i poslanik u NSRS-u oglasio se na svom blogu nakon što se oženio.

"Došao je i taj dan, vrijeme da stanem 'na ludi kamen', i veliko hvala svim gostima i svatovima, porodici, rodbini i prijateljima, kao i stotinama dobrih ljudi koji su mi pisali i čestitali, a kojima ću odgovoriti tokom dana. Sve je proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom, a najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije", poručio je Vukanović na svom blogu.

Posebno se zahvalio svojoj spuruzi, Zorani (28), studentici završne godine Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci.

Slučaj u BiH: Koristio službeno vozilo u privatne svrhe, prešao više od 20.000 kilometara

Slučaj u BiH: Koristio službeno vozilo u privatne svrhe, prešao više od 20.000 kilometara

"Prvo veliko hvala Zorani, što je odlučila da me prati, ima strpljenja i razumijevanja, jer treba se uklopiti u dinamičan ritam te istrpiti moj temperament i tempo. Hvala rodbini u dragim prijateljima koji su prevalili veliki put da dođu na vjenčanje, od Beograda i Novog Sada, Zrenjanina, Budve, Dubrovnika, Banata, krajnjeg sjevera Evrope do daleke Dohe i Katara odakle je doletio stari, iskreni i dobar prijatelj, a sada i kum Dražan Erić, kao i starim kumovima Šušićima, Šošama, Salatićima.

Vjenčanje Nebojše Vukanovića
Foto: Privatni album: Vjenčanje Nebojše Vukanovića

Hvala kolegama poslanicima iz opozicionih skupštinskih klupa i stranaka, saborcima sa Liste za pravdu i red, koji su došli iz svih krajeva RS-a, kao i Đorđu Đorđiću, kolegi iz Narodne skupštine Srbije. Velika zahvalnost što su našli vremena starim prijateljima iz gimnazije, kolegama iz studentskih dana kao iz medija, sa kojima sam godinama radio i sarađivao, koji su ispratili vjenčanje uz razumjevanja što privatni život i porodicu držim daleko od očiju javnosti", napisao je Vukanović na svom blogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije