Nebojša Vukanović objavio fotografije i snimak sa vjenčanja: Poslao posebnu poruku supruzi

2
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović objavio fotografije i snimak sa vjenčanja: Poslao posebnu poruku supruzi
Foto: Printscreen / Vjenčanje Nebojše Vukanovića

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red i poslanik u NSRS-u oglasio se na svom blogu nakon što se oženio.

"Došao je i taj dan, vrijeme da stanem 'na ludi kamen', i veliko hvala svim gostima i svatovima, porodici, rodbini i prijateljima, kao i stotinama dobrih ljudi koji su mi pisali i čestitali, a kojima ću odgovoriti tokom dana. Sve je proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom, a najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije", poručio je Vukanović na svom blogu.

Posebno se zahvalio svojoj spuruzi, Zorani (28), studentici završne godine Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci.

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

"Prvo veliko hvala Zorani, što je odlučila da me prati, ima strpljenja i razumijevanja, jer treba se uklopiti u dinamičan ritam te istrpiti moj temperament i tempo. Hvala rodbini u dragim prijateljima koji su prevalili veliki put da dođu na vjenčanje, od Beograda i Novog Sada, Zrenjanina, Budve, Dubrovnika, Banata, krajnjeg sjevera Evrope do daleke Dohe i Katara odakle je doletio stari, iskreni i dobar prijatelj, a sada i kum Dražan Erić, kao i starim kumovima Šušićima, Šošama, Salatićima.

Vjenčanje Nebojše Vukanovića
Foto: Privatni album: Vjenčanje Nebojše Vukanovića

Hvala kolegama poslanicima iz opozicionih skupštinskih klupa i stranaka, saborcima sa Liste za pravdu i red, koji su došli iz svih krajeva RS-a, kao i Đorđu Đorđiću, kolegi iz Narodne skupštine Srbije. Velika zahvalnost što su našli vremena starim prijateljima iz gimnazije, kolegama iz studentskih dana kao iz medija, sa kojima sam godinama radio i sarađivao, koji su ispratili vjenčanje uz razumjevanja što privatni život i porodicu držim daleko od očiju javnosti", napisao je Vukanović na svom blogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije