Nakon što je vraćena iz Srbije, Selma Bajrami nastavlja 'rat': Spomenula Novaka Đokovića i Ritu Oro

7
Radiosarajevo.ba
Nakon što je vraćena iz Srbije, Selma Bajrami nastavlja 'rat': Spomenula Novaka Đokovića i Ritu Oro
Foto: Instagram / Novak Đoković i Selma Bajrami

Selma Bajrami, naša pjevačica, u ponedeljak, 22. januara, sa Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, vraćena je nazad za Sarajevo, jer joj je zabranjen ulaz u Srbiju.

U komentarima je Selma pokušala da predstavi da joj nije stalo zbog odluke Srbije da joj se onemogući ulaz u ovu zemlju, pa je sada objavila tekst o srbijanskom teniseru Novaku Đokoviću, podijelivši na Instagram storyju komentar jednog od korisnika u kojem se spominje Nole, ali i albanska pjevačica Rita Ora.

"Novak Đoković sjedi i smije se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smijemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo", glasi stav koji je Bajrami podijelila.

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Objava koju je podijelila Selma Bajrami
Foto: Instagram: Objava koju je podijelila Selma Bajrami

Podsjetimo, Bajrami je, kako tvrdi Tanjug pozivajući se na izvore u sigurnosnim strukturama Srbije, u ponedjeljak zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pri pokušaju ulaska u zemlju, nakon čega je odmah vraćena u avion koji leti za Sarajevo.

Više o pozadini cijele priče čitajte na linku OVDJE, a na linku OVDJE kako se Aleksandar Vulin, bivši šef BIA-e koji se nalazi na američkoj crnoj listi, hvalio da joj je zabranio ulazak u Srbiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije