Nakon što je proslavila 18. rođendan, kćerka Toma Cruisea odrekla se očevog prezimena

0
Radiosarajevo.ba
Nakon što je proslavila 18. rođendan, kćerka Toma Cruisea odrekla se očevog prezimena
Foto: EPA - EFE / Tom Cruise i Katie Holmes sa kćerkom

Jedina kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, u aprilu je proslavila 18. rođendan, a tada je ujedno prestala primati njegovu alimentaciju u iznosu od 33 hiljade dolara mjesečno.

Svog oca nije vidjela posljednjih 11 godina, a dan prije njenog rođendana, Tom je viđen na snimanju osmog nastavka filma Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two u Londonu.

Tom i Katie rastali su se 2012. godine, a godinu kasnije glumac je odlučio prekinuti bilo kakav odnos s kćeri i bivšom suprugom. Strani mediji su tada otkrili da je Katie željela razvod jer je strahovala da će njen suprug htjeti svoju kćerku odgajati kao scijentologinju jer je godinama bio nevjerojatno posvećen zloglasnom kultu, a to je slučaj i danas.

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Uprkos tome što godinama nisu u kontaktu, mnoge je ovih dana iznenadila činjenica da se punoljetna Suri sada potpuno odrekla oca. Ona se u njujorškoj predstavi Head Over Heals predstavila kao "Suri Noelle", dok očevo prezime nije ni spomenula. Inače, Noelle je srednje ime njene majke Katie.

Podsjećamo, Suri se naginje studiju mode u New Yorku, a to je izbor koji bi jako usrećio njenu majku.

"To što ju je majka sama odgajala u New Yorku učinilo je Suri takvom kakva je. Katie je Suri uvijek stavljala na prvo mjesto i Suri voli svoju mamu više od svega. Ona je pametna tinejdžerica i izrasta u vrlo inteligentnu odraslu osobu. Ima vrlo blisku grupu odanih prijatelja i točno zna odakle dolazi", rekao je izvor za Daily Mail, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije