Nakon sedam godina ponovo na sceni: Rihanna nastupa na Super Bowlu

0
Radiosarajevo.ba
Nakon sedam godina ponovo na sceni: Rihanna nastupa na Super Bowlu
Foto: EPA / Rihannina najava za Super Bowl

Slavna američka pjevačica Rihhana je najavila povratak na scenu i to nastupom na Super bowlu koji se emituje u cijelom svijetu i jedan je od bitnijih događaja za slavne.

Ovogodišnji Super Bowl održati će se u ponedjeljak 13. februar, u američkoj državi Arizoni.

Nakon što je prije samo tri mjeseca postala majka, zvijezda hita Umbrella najavila je svoj veliki povratak na scenu te je dodala da je ponuda stigla u savršeno vrijeme.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Slatka beba: Rihanna prvi put pokazala svog sina

Slatka beba: Rihanna prvi put pokazala svog sina

"Oduševljeni smo činjenicom da možemo poželjeti dobrodošlicu Rihhani na poluvrijeme showa", kazao je Seth Dudowsky.

Divnim povodom oglasila se i sama pjevačica, koja je kazala da to što je postala majka može samo da joj pomogne pri nastrupu na velikom Super Bowlu.

"Kada postaneš majka osjećaš kao da možeš sve. Super Bowl je jedna od većih pozornica na svijetu, koliko god to bilo strašno nakon sedam godina za mog sina je važno da to vidi", kazala je Rihanna.

Autorica hita Rude Boy odgovorila je i na pitanje da li njeni obožavatelji mogu očekivati uskoro novu muziku nakon ovog nastupa na što je ona odgovorila da takvo što nije moguće i da su to dvije potpuno različite stvari.

Rihanna je najavila i da će ovo biti poseban spektakl, s obzirom na to da želi kombinovati različite aspekte zabave, kao i stvari koje nju upotpunjavaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije