Nagli obrat kod najpopularnijeg TV para: "Sada ih niko neće zajedno"

0
Radiosarajevo.ba
Nagli obrat kod najpopularnijeg TV para: "Sada ih niko neće zajedno"
Foto: Instagram / Joksimović i Predojević

Nakon što je televizija "Prva" izdala i zvanično saopćenje u vezi sa prekidom radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da nisu ispoštovali svoje radne obaveze, voditeljski par je trenutno, kako Nova.rs saznaje, bez angažmana.

Srđan i Jovana su štaviše, prema tvrdnjama izvora, ostali bez novih poslovnih ponuda.

Kako Nova.rs saznaje, nakon cijele medijske drame uz koju je voditeljski par napustio TV Prva, čak ni oni koji su do tada htjeli da im ponude angažman, navodno više nisu zainteresovani za saradnju s njima.

Među potencijalnim televizijama koje su navodno bile zainteresovane da ih angažuju, pominjali su se RTS i televizija K1, čiji je većinski vlasnik Jovanin suprug i pevač Željko Joksimović.

“Iako je RTS bila zainteresovana da vrati voditeljski par, nakon svega što se izdogađalo, i nakon Srđanovog bahatog ponašanja, kada je čak obezbjeđenje TV Prva moralo da reaguje i ne dozvoli mu da uđe u zgradu televizije, na RTS su potpisivali peticiju da Predojevića ne vrate na ovu televiziju. Niko ih neće sada zajedno. Željko Joksimović hoće samo Jovanu na K1, dok je Srđan i ovdje nepoželjan”, kaže izvor i navodi da je Predojević poslije svega navodno i tužio televiziju Prva.

Podsjetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a dijelom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je mijenjao tokom ljetnje pauze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije