Nakon nekoliko mjeseci princeza Charline vratila se porodici

0
Radiosarajevo.ba
Nakon nekoliko mjeseci princeza Charline vratila se porodici
foto: people.com / Princeza Charline nakon izlaska iz aviona

Princeza Charlene se vratila u Monako. Prema pisanju magazina People, "najtužnija princeza" sletjela je na aerodrom u Francuskoj ovog ponedjeljka rano ujutro nakon noćnog leta iz Durbana u Južnoj Africi.

Snimljena je kako izlazi iz privatnog aviona Princa Alberta u Nici, odjevena u crno i s maskom na licu.

Kako navodi francuski portal Nice-Matin na aerodromu su je dočekali suprug i njihovo dvoje djece, šestogodišnji blizanci princ Jacques i princeza Gabriella, a zatim su se helikopetrom uputili u Monako, piše People.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

Podsjetimo, princeza Charlene je u Južnoj Africi boravila nekoliko mjeseci, a sve su glasnija postala šuškanja da se ne planira vratiti suprugu poznatom po aferama.

Charlene je svoj izostanak iz kneževine opravdala liječničkim preporukama da ne leti avionom, kako joj se ne bi pogoršala infekcija sinusa, koja je nastala nakon ugradnje zubnog implantata.

Albert je s djecom u augustu posjetio Charlene, a kad se u nije vratila kući, što je potaknulo glasnije glasine, vladar je u intervjuu za časopis People pokušao objasniti da njegova supruga nije otišla u egzil i da je to jedini razlog boravak je bio u Južnoafričkoj Republici medicinske prirode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije