"Odbjegla" princeza zabrinula fanove: "Stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

0
Radiosarajevo.ba
"Odbjegla" princeza zabrinula fanove: "Stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"
Foto: EPA-EFE/ Instagram / Charlene od Monaka

Princeza Charlene od Monaka (43) nedavno je otkrila kako je zbog opasne infekcije povezane s uhom, grlom i nosom još od maja "zaglavila" u Južnoj Africi, a ranije ovoga mjeseca prošla je i posljednju u nizu operacija koja bi joj trebala omogućiti povratak u Monako.

Ali, njezina najnovija objava na Instagramu zabrinula je brojne obožavatelje - princeza se, naime, pohvalila fotografijom na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog naroda Zulu, Misuzulom kaZwelithinijem, a njena slabašna, ispijena figura te izgled ruku - šokirali su pratitelje.

"Ona zbilja ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke... Potrebni su joj snaga, dobrota i podrška, oporavi se što prije... Koliko tuge u njezinim očima... Nadam se da će što prije pronaći svoj put ka sreći", pisali su joj u komentarima, piše Jutarnji list.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Princeza je ranije izjavila:

"Došla sam u Afriku nadzirati neke projekte na kojima radi zaklada koja nosi moje ime... Već tad sam bila loše, ali bila sam na tom jednom zahvatu koji je bio vrlo uspješan i sad se osjećam puno jače. Jedva čekam vratiti se kući, svojoj djeci koja mi užasno nedostaju... Ako postoji ijedna mama koja je mjesecima odvojena od svoje djece, osjećat će isto što i ja sad osjećam".

Zbog spomenute infekcije u maju je imala operaciju sinusa, a ugrađen joj je i koštani transplantat te zubni implantati. Zatim je počela osjećati izrazite bolove u ušima pa je bila ponovno operisana. Zbog komplikacija nije smjela letjeti pa je ostala u rodnoj Južnoafričkoj Republici, za koju se i natjecala kao plivačica na Olimpijskim igrama.

Princeza bi se navodno u Monako trebala vratiti kasnije ovoga mjeseca, gdje je čekaju suprug, princ Albert, i njihovi šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije