Nakon deset dana sahranjen glumac Luke Perry

Radiosarajevo.ba
Nakon deset dana sahranjen glumac Luke Perry
Twitter/Screenshot / Luke Perry

Nakon što su članovi porodice objavili da je Perry preminuo, krenula su nagađanja oko toga, gdje će biti sahranjeno tijelo legendarnog glumca. Iako se posljednjih dana govorilo kako će odluku o svemu donijeti njegova vjerenica Wendy Madison, sa kojom je proveo posljednjih deset godina života, CNN javlja da je sahranjen protekle sedmice u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Podsjetimo, glumac Luke Perry koji je ulogom Dylana u hit seriji “Beverly Hills” obilježio period 90-tih godina, 4. marta iznenada je preminuo u 52. godini života.

Shannen Doherty i Luke Perry u seriji Beverly Hills - undefinedFoto: E!News: Shannen Doherty i Luke Perry u seriji Beverly Hills

Pet dana ranije, Perry je zbog teškog moždanog udara koji je doživio hitno prevezen u jednu bolnicu blizu Los Angelesa. Vijest o njegovoj smrti iznenadila je cjelokupnu javnost koja je bila šokirana tužnom viješću.

Posljednje dana njegovog života, uz glumca je bila njegova porodica. Njegova kćerka Sophie odmah po saznanju da joj se otac nalazi u kritičnom stanju, doputovala je iz Afrike gdje je boravila na višemjesečnoj humanitarnoj misiji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije