Yannis Behrakis, Keith Flint ili Luke Perry: Da li je nekoga "sahranio" Aaron Ramsey

Radiosarajevo.ba
Yannis Behrakis, Keith Flint ili Luke Perry: Da li je nekoga "sahranio" Aaron Ramsey
0 / Aaron Ramsey
Kada je Aaron Ramsey, napadač Arsenala, pogodio mrežu Tottenhama u subotnjem gradskom derbiju na Wembleyu, mnoge je obuzela zebnja u srcu.

Postavilo se pitanje koja će poznata osoba narednog dana napustiti ovaj svijet, u skladu s Ramseyevim "prokletstvom". Naime, kada velški reprezentativac  postigne gol, narednog dana neko poznat umre…

Posljednji put kada se Ramsey upisao u strijelce protiv Tottenhama prije dvije godine, bila je također subota, a već narednog dana umrla je Nancy Reagan, supruga bivšeg američkog predsjednika.

Prije i poslije Ramsey je bio koban za još 15-ak slavnih osoba, a na popisu se nalaze Osama bin Laden, Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, Rubin Carter, Robin Williams, Richard Attenborough, David Bowie, Alan Rickman, Bruce Forsyth, Ken Dodd, Eric Bristow.

Zaista, još u subotu je preminuo Yannis Behrakis, jedan od najboljih fotografa u svijetu, ali u nedjelju nije zabilježen smrtni slučaj "VIP osobe".

Zato su u ponedjeljak umrli Keith Flint, pjevač legendarne grupe Prodigy, i Luke Perry, glumačka zvijezda TV serije "Beverly Hills", što je ponovo otvorilo pitanje Ramseyevog "prokletstva".

No, čini se da ovaj put nema koincidencije. Od Ramseyevog gola do smrti Keitha Flinta i Lukea Perryja prošla su dva dana, dok je Yannis Behrakis umro isti dan kad je Ramsey zatresao mrežu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije