Nakon burne svađe pomirili se Charlie Sheen i Chuck Lorre

0
Radiosarajevo.ba
Nakon burne svađe pomirili se Charlie Sheen i Chuck Lorre
Foto: Društvene mreže / Charlie Sheen i Chuck Lorre

Glumac Charlie Sheen i redatelj Chuck Lorre zakopali su ratnu sjekiru 12 godina nakon skandalozne svađe koja je Sheenu gotovo uništila karijeru.

U nedavnom intervju za Variety, Lorre je priznao kako su ponovno u dobrim odnosima, a Sheenu je čak i dodjelio ulogu u nadolazećoj seriji 'How to Be a Bookie'. 

"Sjećam se da je Charlie bio zainteresovan za sportsko klađenje i stalno bi mi pričao priče o tome. Znate, onda kad je sve bilo dobro", rekao je Lorre.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Uloga Charlieja Harpera u CBS-ovom sitcomu 'Dva i pol muškarca' za njegovu je karijeru značila prekretnicu. Zaradio je nekoliko nominacija za Zlatni globus i Emmy, a u vrijeme snimanja hit serije od 2003. do 2011. godine, Sheen je bio najplaćeniji glumac, zarađujući više od milion dolara po epizodi.

Međutim, sve se promijenilo 2011. kada je Sheen tokom gostovanja u jednoj emisiji Lorrea nazvao 'klaunom' i 'glupim malim čovjekom', uz niz drugih uvrijedljivih komentara. Ubrzo nakon, CBS je prekinuo suradnju sa zvijezdom sitcoma, a na njegovo mjesto došao je Ashton Kutcher.

Hoće li Charlie Sheen oživjeti propalu karijeru: "Uopće me ne brine sud o tome kakav sam glumac"

Hoće li Charlie Sheen oživjeti propalu karijeru: "Uopće me ne brine sud o tome kakav sam glumac"

Bio je ovo veliki udarac za Sheena, koji je nedugo nakon podigao tužbu protiv CBS-a i Warner Brosa, a od njih je zatražio novčanu odštetu. Na kraju su mu ipak isplatili nekoliko miliona dolara, dok je Sheen odbacio pravne zahtjeve. Nakon svega, Lorre je sada priznao da mu nije bilo lako nazvati Sheena i ponuditi mu ulogu.

"Bio sam nervozan, ali čim smo počeli razgovarati sjetio sam se da smo jednom bili prijatelji i odjednom se činilo da je to prijateljstvo opet tu. Kad je došao do stola i pročitao tu epizodu, prišao sam mu i zagrlili smo se. Bilo je jednostavno sjajno", rekao je Lorre, prenosi The Hollywood Reporter.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije