Najtužnija princeza na svijetu: Charlene od Monaca zabrinula javnost novom objavom

2
Radiosarajevo.ba
Najtužnija princeza na svijetu: Charlene od Monaca zabrinula javnost novom objavom
Foto: Radiosarajevo.ba / Princeza Charlene

Princeza Charlene od Monaca posljednjom objavom na Instagramu ponovo je zabrinula javnost, ovim potezom probudila je priče o tome da je "zarobljena" u nesretnom braku i da joj je neophodna pomoć.

Naime, iako se njen suprug Albert, princ od Monaka i čitava porodica trude da sve predstave kao da je u najboljem redu, te da utišaju glasine o nezadovoljstvu lijepe plavuše, njena vječito sjetna faca i diskutabilni potezi otežavaju im posao.

Charlene je tako nedavno podijelila svoj digitalni portret, napravljen za potrebe njene fondacije koja pomaže u snabdijevanju hranom za siromašnu djecu u Južnoafričkoj republici. Portet je djelo umetnika Junaida Sénéchala -Senekala, a princeza na njemu izgleda kao da se nalazi iza zatvorskih rešetaka i krasi je prepoznatljiv tužan izraz lica.

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Princeza Charlene napokon progovorila za medije: 'Moje zdravlje je još uvijek loše'

Princeza Charlene napokon progovorila za medije: 'Moje zdravlje je još uvijek loše'

Princezino lice na portretu izgleda kao da je razlomljeno na kvadrate, zbog čega ostavlja utisak da je ona sama iza rešetaka, a ta činjenica ubrzo je izazvala burne reakcije. Nije dugo trebalo da ponovo krenu glasine o nezadovoljstvu ove 44-godišnjakinje u braku sa Albertom, koje je prate već praktično čitavu deceniju.

"Ne sviđa mi se što vas vidim tako, iza rešetaka", "Nadam se da ćeš pronaći unutrašnji mir","Da li je ovo poziv u pomoć", "Čini mi se da je portret metafora za njen život u zlatnom kavezu", nizali su komentari u sličnom duhu.

Podsjetimo, Charlene se u maju ove godine vratila službenim dužnostima, nakon što je 18 mjeseci bila odsutna sa dvora. Prvobitno je provela neko vrijeme u svojoj domovini - Južnoj Africi zbog zdravstvenih problema, a kasnije se prebacila u privatnu švicarsku kliniku gdje se liječila od psiho-fizičke iscrpljenosti.

[instagram]https://www.instagram.com/tv/Cfo87J7gwEz/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

No, strani mediji tvrde da je njen povratak imao svoju cijenu, te da je navodno sa suprugom potpisala ugovor po kome on treba da joj isplati sumu od 12 miliona eura u zamjenu za obavljanje zvaničnih obaveza, piše Blic.

"Naravno da princeza uživa ogromne pogodnosti, ali gotovina nije zagarantovana. Prošla je kroz veoma težak period, tako da je sasvim logično što je Charlene pokušala da obezbijedi sopstveni zagarantovani prihod", rekao je izvor sa dvora.

Princeza Charlene i princ Albert
Radiosarajevo.ba: Princeza Charlene i princ Albert

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije