Najtužnija princeza dirnula sve objavom: Oglasila se prvi put iz bolnice...

1
Radiosarajevo.ba
Najtužnija princeza dirnula sve objavom: Oglasila se prvi put iz bolnice...
Printscreen / Princeza Charlene

Princeza Charlene već se neko vrijeme liječi u psihijatrijskoj ustanovi u Švicarskoj, a sada se po prvi put oglasila na društvenim mrežama.

Princeza Charlene već je nekoliko mjeseci glavna tema pisanja svjetskih medija.

Sada već poznatija po nadimku najtužnija princeza svijeta i supruga  princa Alberta od Monaka, nedavno je završila u psihijatrijskoj ustanovi u Švicarskoj gdje ju je navodno smjestio upravo suprug.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

U ekskluzivnom intervjuu za People, princ je progovorio o Charleneinom zdravstvenom stanju i rekao da 'pati od duboke iscrpljenosti, emocionalne i fizičke'.

"Shvatila je da joj treba pomoć i sama je donijela odluku. Mi smo samo čekali da nam to sama potvrdi. Zna da se mora odmoriti", dodao je. "Osjeća se bolje, ali se mora odmarati. Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti", rekao je nedavno Albert i to nedugo nakon princezinog povratka u kneževinu, no nitko mu nije povjerovao.

S druge strane, više je onih koji smatraju da je princeza prisilno hospitalizirana jer želi razvod princa playboya, za što palača ne želi niti čuti. A onda se nedavno oglasio i princezin otac Mike Wittstock koji, naravno, ponovno ništa nije otkrio. 'Svoju kći nisam vidio dok je boravila u Južnoafričkoj Republici. Nisam htio riskirati i zaraziti ju jer je imala toliko liječničkih intervencija. Vrlo je osjetljiva', poručio je Mike te istaknuo kako se nastoje redovito čuti telefonski.

"Moja kći je dnevno plivala 20 kilometara. Znam koliko je jaka i da će se uspjeti oporaviti i vratiti puno jača", zaključio je otac princeze, no nije otkrivao više detalja.

Albertove sestre Caroline i Stephanie, koje inače izbjegavaju javnost, posljednjih nekoliko mjeseci su stalno uz njega i djecu, blizance princa Jacquesa i princeze Gabrielle, a mnogi i to vide kao dio zlog plana kontroverzne kraljevske obitelji koja već dugi niz godina puni novinske stupce svojim aferama i skandalima, piše Story.hr.

A upravo je današnji dan bio prekretnica zbog koje se i princeza Charlene napokon oglasila javnosti. Naime, Jacques i Gabrielle danas slave sedmi rođendan, a na svom je Instagram profilu objavila tri njihove fotografije na kojima pušu svjećice.

"Sretan rođendan mojim bebama. Hvala Bogu što me blagoslovio s tako prekrasnom djecom. Istinski sam blagoslovljena. S ljubavlju, mama", napisala je.

I dok su njezina djeca slavila rođendan u prostorijama kraljevske rezidencije, princeza je i dalje u psihijatrijskoj ustanovi, a ovo joj je prva objava na profilu nakon 11. novembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije