Kako izgledaju nećakinje princeze Diane: Na modnom događaju ukrale pažnju

11
Radiosarajevo.ba
Kako izgledaju nećakinje princeze Diane: Na modnom događaju ukrale pažnju
Foto: EPA-EFE / Lady Amelia i Eliza Spencer

Nećakinje princeze Diane, Lady Amelia i Eliza Spencer zaslijepile su sve u šljokičastim srebrnim haljinama na dodjeli nagrada Leopard Awards održanoj u Goldsmiths’ Hallu u Londonu.

Dodjela je bila posvećena svijetu filma, mode, umjetnosti, kulture i sporta, a na gala večeri vodeoporukom oglasio se i princ od Walesa.

29-godišnje blizanke koje su odrasle u Južnoj Africi bile su među najzapaženijim uzvanicima, a nosile su usklađene sjajne haljine.

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Lijepe plavuše kćeri su Dianinog mlađeg brata, Earl Spencera i sestrične princa Harryja i princa Williama.

Osim Lady Amelije i Lady Elize, i njihova sestra Lady Kitty, također je česta pojava u britanskim medijima. Nedavno je tako Lady Kitty bila glavna vijest kad se na raskošnoj ceremoniji udala za bogatog biznismena Michaela Lewisa.

Amelia, koja se nedavno iz Južne Afrike preselila u London sa zaručnikom Gregom Mallettom, nosila je dugu haljinu obasutu sitnim šljokicama, dok se njena sestra odlučila za kraću haljinu preko koje je nosila bijeli sako. Sestre su odisale elegancijom, a svoje predivne svjetlucave outfite upotpunile su dijamatnim nakitom, Amelia naušnicama i prstenjem, a Eliza tankom ogrlicom i velikim okruglim naušnicama, piše Story.hr.

Lady Amelia i Eliza Spencer - undefined

Foto: EPA-EFE: Lady Amelia i Eliza Spencer

Obje sestre bave se manekenstvom i imaju ugovore s poznatom agencijom Storm Model Management, a nakon što su im se roditelji rastali, dio vremena su provodile s majkom u Južnoj Africi, a dio s ocem koji se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Britanski mediji ih obožavaju, a proglašene su i najglamuroznijim blizankama na elitnoj društvenoj sceni. Sestre su iznimno bliske i jako sličnih interesa te su uvijek tu jedna za drugu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije