Dok je princeza Charlene u bolnici, princ Albert od Monaka u provodu

1
Radiosarajevo.ba
Dok je princeza Charlene u bolnici, princ Albert od Monaka u provodu
Foto: EPA-EFE / Princ Albert od Monaka

Svoju suprugu, princezu Charlene smjestio je 'na sigurno' u zdravstvenu ustanovu kako bi se oporavila, a dok ona na tajnoj lokaciji 'odmara', princ Albert u pratnji sestara, princeze Stephanie i princeze Caroline, pohodio je glamurozne proslave povodom Nacionalnog dana Monaka.

Kao da njegova supruga ne prolazi vjerojatno jedne od najtežih trenutaka u svom životu, hospitalizirana na tajnoj lokaciji, princ Albert snimljen je tokom jučerašnjeg dana na mnogobrojnim događanjima organiziranim u sklopu Nacionalnog dana Monaka.

Sve to odvilo se samo nekoliko sati nakon što je javnosti otkrio kako će 'izmorena' princeza Charlene idućih nekoliko sedmica provesti u zdravstvenoj ustanovi, nakon što se, netom nakon povratka iz Južne Afrike u Monako, razbolila.

Ponovo uhapšeni Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik: Oglasila se sarajevska policija

Ponovo uhapšeni Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik: Oglasila se sarajevska policija

I dok ona leži daleko od svojih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, princ Albert ne odvaja se od svojih sestara, princeze Caroline od Hannovera i princeze Stephanie, ali i njihovih potomaka.

Upravo je sa sestrama prvo pozirao na balkonu palače, a potom i u Monte Carlo gdje je organiziran još jedan glamurozni Grimaldi Forum.

Inače, Albert je otkrio kako je zbog supruge tražio pomoć i njenog brata i snahe, a iako nije htio precizirati o kakvim je zdravstvenim problemima zapravo riječ, dao je do znanja kako nije riječ o karcinomu ni COVID. Isto je tako izborom riječi dao naslutiti da je riječ o psihičkim problemima.

"Razgovarala je s bratom i snahom. Ona je već donijela odluku, samo sam htio da to potvrdi ispred svih nas. Ovo je ono što je ona željela. I sama je svjesna da je za nju najbolje da se dobro odmori i ima adekvatnu zdravstvenu pomoć i to, zbog privatnosti, ne u Monaku", izjavio je za magazin People princ Albert.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije