Mustafa Sandal ljut zbog novinarskih tračeva s kim je u vezi

Radiosarajevo.ba
Mustafa Sandal ljut zbog novinarskih tračeva s kim je u vezi
Instagram / Mustafa Sandal, bivši muž pjevačice Emine Jahović, novom objavom na Instagramu uzburkao je turske medije

Prije izvjesnog vremena u turskim tabloidima je osvanula vijest da je Mustafa Sandal u vezi s lijepom turskom pjevačicom Serel s kojom se fotografisao u Londonu na jednoj manifestaciji.

Mustafa je tom prilikom i dao izjavu za jedan magazin, napomenuvši da mu je drago što se vidio s mladom pjevačicom koja pred sobom ima sjajnu karijeru, ali njegove riječi nisu izrodile naslov koji bi im odgovarao, već su se pretvorile u “ljubavnu vezu”!

A post ispod kojeg je napisao: “Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja poslije prijatne večere”, izazvao je još veću buru u medijima.

Mustafa, koji je od razvoda s Eminom Jahović uglavnom šutio i nije želio da komentariše medijske napise o sebi i o svojoj bivšoj supruzi, ovoga puta nije želio da šuti.

“Dragi novinari magazina da li mislite da će te ovim naškoditi mom imenu koje postoji i traje već 24 godine? Dosta je bilo! Za jednog umjetnika je najvažniji aplauz koji dobije od publike za ono što im pruža, to je moć, napišite to”, između ostalog je napisao Mustafa u podužem postu na Instagramu u kojem je objasnio da su novinari izokrenuli njegove riječi, iako je pristao da im da izjavu.

“Nisam htio do sada da se oglašavam, ali kada se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i navodno poželio mojim ljubavnicama bit će vam objašnjeno! Sa mnom je bilo dvoje djece. Razgovarao sam s mladom muzičarkom sat vremena. Kakve to veze može da ima s mojim privatnim životom?! Pročitajte ono što sam rekao prije nego što date naslov tekstu”, upitao se Mustafa koji je očigledno vrlo bijesan, jer je ovo novi trač u kojem ga povezuju s nekom poznatom ženom, piše Hello.

Podsjetimo, kako su pisali turski mediji, ubrzo poslije razvoda Mustafa je navodno uplovio u romansu s manekenkom Ceren Hindistan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije