Ko je misteriozna djevojka na fotografiji Mustafe Sandala

Radiosarajevo.ba
Ko je misteriozna djevojka na fotografiji Mustafe Sandala
Instagram / Turski mediji prenose da je Mustafa nastavio dalje poslije razvoda sa lijepom Eminom, ali i da djevojka na fotografiji malo podsjeća na Eminu

Mustafa Sandal, bivši muž pjevačice Emine Jahović, novom objavom na Instagramu uzburkao je pisanja turskih medija.

Mustafa je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira s tajanstvenom damom kojoj se vidi samo dio lica. Izazvala je mnogo komentara pa je Mustafa fotografiju izbrisao. Turski mediji prenose da je Mustafa nastavio dalje poslije razvoda sa lijepom  Eminom, ali i da djevojka na fotografiji malo podsjeća na Eminu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Magazinn.com (@magazinncomm) on


Turski mediji ovu njegovu objavu smatraju namjernom zbog objave Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedan od dokaza je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

Fanovi su nakon ove objave počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je riječ o prelijepoj glumici i manekenki Ceren Hindistan (29). Ostaje da se nagađa da li je to ona jer se ne oglašavaju ni lijepa Ceren, a ni Mustafa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miss_turkey1923 (@miss_turkey1923) on



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije