Možete li prepoznati slavni par na slici? Dogodila im se tragedija od koje je još oporavljaju

0
Radiosarajevo.ba
Možete li prepoznati slavni par na slici? Dogodila im se tragedija od koje je još oporavljaju
Foto: Printscreen / YouTube / Al Bano i Romina Power

Al Bano, čuveni italijanski pjevač, postao je poznat po duetu "Felicita" s bivšom suprugom Rominom Power.

Nedavno je sudjelovao na događaju Brick of Heart, što je izazvalo mnoge da se prisjete tragičnih događaja koji su zadesili njihovu porodicu. 

Kroz svoju zajedničku karijeru, bivši supružnici su se uspjeli izgraditi kao muzički duo tokom 30 godina. Nažalost, njihov brak je završio 1999. godine. Porodicu je obilježila velika tragedija nakon što je njihova kćerka Ylenia nestala.

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Ylenia se pojavila s njima u filmu Champagne in paradiso kada je imala 13 godina, a kasnije je radila kao hostesa u italijanskom showu.

Njena želja bila je postati književnica, pa je to studirala u Londonu. No, potom je nestala na misteriozan način, što ostaje nerazjašnjeno do današnjeg dana. Nekada je planirala nastaviti sa studijem, ali je odlučila vratiti se u Italiju i prodati svoje stvari kako bi finansirala putovanje svijetom.

Plan joj je bio krenuti u Južnu Ameriku, gdje ju je posjetio brat Yari 26. decembra 1993. godine. Međutim, otkrio je da je dan ranije otputovala iz New Orleansa za Meksiko, što nikome nije najavila.

Njen nestanak nije riješen, iako je policija bezuspješno pokušavala pronaći trag o njoj. U vrijeme nestanka, boravila je u hotelu s muzičkim sviračem Alexanderom Masakelom, koji nije povezan s njenim nestankom.

Šuškalo se da je svjedok vidio djevojku koja je odgovarala opisu Ylenije kako skače u rijeku Mississippi i uzvikuje "ja pripadam vodi" prije skoka. Obalna straža je pokrenula potragu, no bez uspjeha.

Al Bano je 2013. godine službeno proglasio kćer mrtvom, ali njegova bivša supruga Romina se s time nikada nije pomirila. Ona se vratila u Ameriku s uvjerenjem da je Ylenia još uvijek živa.

Poznato je da je Jelenijina sestra Cristel Carissi udana za jednog od najbogatijih Hrvata, Davora Lukšića.

Davor i Cristel
Foto: Instagram: Davor i Cristel

Iako se Davor i Cristel trude zadržati svoj privatni život dalje od očiju javnosti, povremeno procuri neki detalj. Par je prije dvije godine dobio treće dijete, kćerku Rio Ines, a sretnu vijest je podijelio i ponosni djed Al Bano. Sina Kaija su dobili pet godina ranije, a 16 mjeseci nakon toga došla je na svijet i njihova kćerka Cassia.

Davor i Cristel su se upoznali 2012. godine na poslovnom događaju u New Yorku i prema navodima, bilo je to ljubav na prvi pogled. Godine 2016. su se vjenčali u italijanskom gradiću Lecceu, gdje je održana glamurozna ceremonija za 500 gostiju, među kojima su bili mnogi uglednici. Italijanski mediji su prozvali njihovo vjenčanje najglamuroznijim te godine.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva hrvatskog podrijetla u inozemstvu. On i njegova porodica su vlasnici hotela, kampova, apartmana i drugih nekretnina diljem svijeta te su godinama na Forbesovim skalama svjetskih milijardera, piše Dnevnik. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije