Možete li prepoznati glumca s fotografije?

0
Radiosarajevo.ba
Možete li prepoznati glumca s fotografije?
Foto: Printscreen / Prepoznajete li ličnost sa slike?

Procurila je fotografija britanskog glumca Rowana Atkinsona (68), najpoznatijeg po ulogama Mr. Beana i Johnnyja Englisha, koja je snimljena tokom njegovih studentskih dana.

Facebook stranica British Comedy objavila je Atkinsonovu fotografiju iz tog perioda, izazivajući iznenađenje njegove tadašnje frizure među pratiteljima.

"Možda mu se svi smijete, ali on je taj koji se istinski smije, sve do banke, rekla bih", "Zaboravite Mr. Beana, on ovdje više liči na Mrs. Bean!", "To je baš kao Mark Volman iz The Turtles", "Sjajna frizura", glasali su neki od komentara.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Atkinson je rođen 1955. godine u Consettu u Engleskoj. Nakon završetka osnovne i srednje škole, studirao je elektroinženjering na Oxfordu.

Imao je izvanredno pamćenje i ljubav prema fizici, te nije iznenađujuće što je odabrao znanstveni smjer kao buduće zanimanje.

Tom Cruise šokirao javnost novim izgledom: Transformacija prije novog dijela filma "Nemoguća misija"

Tom Cruise šokirao javnost novim izgledom: Transformacija prije novog dijela filma "Nemoguća misija"

Tokom studentskih dana bio je član dramske grupe, gdje je pisao i izvodio brojne skečeve, upoznavši pritom mnoge glumce. Njegovo prvo veće postignuće bila je emisija Atkinson People, koju je osmislio sa svojim prijateljem Curtisom, a temeljila se na intervjuima s izmišljenim gostima.

Atkinson se 1990. oženio indo-engleskom vizažisticom, Sunetrom Sastry (66). U braku su dobili dvoje djece, a razveli su se 2015. godine zbog Atkinsonove veze s glumicom Louise Ford (42), koja je 26 godina mlađa od njega.

Prepoznajete li ličnost sa slike?
Foto: Printscreen: Prepoznajete li ličnost sa slike?

Sunetra je bila iznenađena Atkinsonovom vezom s mlađom ženom i bila je dosta zbunjena i uznemirena. Njihova brakorazvodna parnica 2015. godine na sudu trajala je tačno 65 sekundi.

Nakon razvoda, Sunetra je ostala živjeti u njihovoj vili vrijednoj više od 25 milijuna eura, dok se Atkinson preselio u njihovu vikendicu vrijednu 5 milijuna eura. Kćerka Lily mu je jako zamjerila što je napustio njezinu majku zbog druge žene i u inat mu je uzela mamino prezime, piše Net.hr.

Podsjetimo, Atkinson je jedan od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije