Mnogobrojne obožavateljice se razočarale: Vjerio se Miloš Biković

0
Radiosarajevo.ba
Mnogobrojne obožavateljice se razočarale: Vjerio se Miloš Biković
Foto: Screenshot/Instagram / Miloš Biković i Ivana Malić

Miloš Biković i Ivana Malić su se prvi put zajedno pojavili na premijeri filma Južni vjetar 2 - Ubrzanje u Beogradu 2021. godine. Ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu

Srpski glumac Miloš Biković (35) otkrio je da se tokom ljeta zaručio s partnericom Ivanom Malić, no da to nisu htjeli iznositi u javnost. 

Miloš Biković je za djevojku izabrao prsten sa vrijednim kamenom, a ona ga po svemu sudeći više ne krije i nosi ga svakodnevno.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Sretni par je nedavno otkrio i da će dobiti prvo dijete.

"Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", napisao je Miloš u septembru uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije