Milijarder sa vatrenom ljubavnicom: Zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina braka

Radiosarajevo.ba
Milijarder sa vatrenom ljubavnicom: Zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina braka
Foto: Profimedia / Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Vlasnik Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos više ne krije koliko je zaljubljen u voditeljicu Lauren Sanchez, od koje se nije odvojio čitavo ljeto.

Podsjetimo, Jeff i Lauren isprva su bili ljubavnici, a oboje su ostavili supružnike kako bi nesmetano uživali u svojoj ljubavi - on suprugu McKenzie nakon 25 godina braka, a ona supruga Patricka Whitesella.

Inače, Jeff i McKenzie su na početku svooje ljubavi i braka radili u osrednjim firmima i živjeli u iznajmljenoj kući gdje su osmislili koncept "Amazona".

Zanimljivo, ta su se dva para u prošlosti družila, no ne zna se kada je tačno počela afera između Bezosa i Sanchez.

Lauren Sanchez i Jeff Bezos - undefined

Foto: Profimedia: Lauren Sanchez i Jeff Bezos

U javnosti su prvi put službeno viđeni na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno nisu ga pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti. Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

A onda je stiglo ljeto koje provode na raznim luksuznim destinacijama na još luksuznijoj jahti, kakva i priliči najbogatijem čovjeku na svijetu.

Nakon Portofina i St. Tropeza, Jeff je smeđokosu voditeljicu i nekolicinu prijatelja odveo u Veneciju, a poduzetnik tamo također nije skidao ruke sa svoje djevojke, dok ona nije skidala veliki osmijeh s lica.

Iako javnost nije vjerovala u uspjeh tog para te se Lauren od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se kako par doista uživa u ljubavi koju više ne moraju skrivati između zidova.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije