Mila Kunis i Ashton Kutcher djeci ne namjeravaju ostaviti bogatstvo

Radiosarajevo.ba
Mila Kunis i Ashton Kutcher djeci ne namjeravaju ostaviti bogatstvo
EPA / Ashton Kutcher i Mila Kunis
Slavni holivudski par svoje milione dolara ne planira ostaviti djeci nakon smrti i morat će se sami pobrinuti za stjecanje bogatstva, otkrio je Ashton Kutcher gostujući u showu Doxa Sheparda "Armchair Expert".

"Ne stvaramo nasljedstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari", otkrio je svoje planove Kutcher.

No zvjezdani glumački par ipak svoju djecu ne misli ostaviti na cjedilu, no za roditeljski novac morat će se itekako potruditi.

"Požele li moja djeca pokrenuti posao i budu imali dobar poslovni plan, uložit ću u njega, ali novac neće dobiti tek tako", objasnio je Kutcher i dodao kako se nada da će im djeca biti motivirana stvarati ono što su nekad imali.

Ashton_Kucher_profimedia4.jpeg - undefined

Ashton Kucher i Wyatt

Par kojega pamtimo iz serije Lude sedamdesete svoju djecu, kćerku Wyatt i sina Dimitrija, odgajaju u štedljivom duhu i nastoje im usaditi prave vrijednosti o novcu.

Dio tog odgoja uključuje i ukidanje darivanja.

"Prošle godine kada smo slavili Božić, naša je dvogodišnja kćerka Wyatt dobila previše toga. Mi joj nismo darovali ništa, ali jesu djed i baka. Čak više niti ne znaju što očekuju, za njih su to samo stvari", rekla je Kunis prošlih Božićnih blagdana i otkrila kako uvode zabranu darivanje djece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

mila_kunis_epa.jpg - undefined

Mila Kunis

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije