Mila Kunis posjetila rodnu Ukrajinu: Bilo je ponižavajuće

Radiosarajevo.ba
Mila Kunis posjetila rodnu Ukrajinu: Bilo je ponižavajuće
Mila Kunis, prelijepa američka glumica iz porodice ukrajinskih doseljenika, nedavno je prvi put nakon mnogo godina posjetila svoju domovinu.

"Sletjeli smo u zračnu luku, ali ja nisam osjetila ništa.Nije bilo nikakve povezanosti s tim mjestom, iako sam se ondje rodila, iako sam ondje provela dio djetinjstva... Kad smo napokon došli do moje rodne kuće i pokucali na vrata, gospođa koja ondje živi odmah nas je otjerala. Pokušala sam joj objasniti ko sam i što želim, ali nije mi dala ni priliku da joj objasnim, uopće je nije bilo briga. Nikad se nisam osjećala toliko jadno i poniženo", rekla je Mila u nedavnom intervjuu.

Glumica je 26 godina nakon odlaska odlučila obići svoju rodnu kuću u kojoj danas živi neka druga porodica. Žena očito nije prepoznala glumicu i nije joj dopustila da uđe.

Njena porodica iz Ukrajine se u potrazi za boljim životom odselila 1991. godine, a već tri godine poslije Mila je dobila prvu ulogu na televiziji. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije