Melanie Griffith je bila prirodna ljepotica, a sada kaže da su je uništili odlasci "pod nož"

0
Radiosarajevo.ba
Melanie Griffith je bila prirodna ljepotica, a sada kaže da su je uništili odlasci "pod nož"
Foto: EPA - EFE / Melanie Griffith 2022. godine

Slavna holivudska glumica Melanie Griffith (65) pojavila se na svjetskoj premijeri filma ''Halloween Ends'' u Hollywoodu gdje je plijenila pažnju, ponajviše zbog svoje sjajne figure, ali i lica koje je daleko od njezinog prirodnog izdanja kada je bila jedna od najljepših glumica.

Melanie je za ovu prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru, a kombinaciju je upotpunila čipkastim rukavicama i visokim čizmama. No ipak, najviše pažnje privuklo je njezino lice na kojem se vide rezultati pretjeranih odlazaka ''pod nož'' kako bi zadržala mladolik izgled, no obožavatelji nisu oduševljeni ovim ''neprirodnim izdanjem''.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", rekla je Melanie u jednom intervjuu.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Jedno vrijeme glumica je imala i velikih problema s alkoholom i to je utjecalo na njezin posao i kaže kako joj je jako žao zbog toga i dodaje kako je unatoč problemima s alkoholom uvijek dobro funkcionirala kao majka.

"Nisam nikada ležala pijana na podu i uvijek sam se trudila biti tu za moju djecu", rekla je glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Zaposlena djevojka" koji joj je donio nominaciju za Oscar.

Podsjetimo, iz braka s Antoniom Banderasom ima kćer Stellu, dok iz prvog braka s Donom Johnsonom ima sina Alexandera i kćer Dakotu, koja je također krenula njezinim glumačkim stopama, prenosi Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije