Meghan Markle šokirala novim izgledom: Brojni komentarišu da sve više liči princezi Kate Middleton

1
Radiosarajevo.ba
Meghan Markle šokirala novim izgledom: Brojni komentarišu da sve više liči princezi Kate Middleton
CBS / meghan Markle i Oprah Winfrey

Vojvotkinja od Susseca Meghan Markle prvi put se pojavila u javnosti kako je u javnost stigla vijest da neće prusustvovati krunidbi kralja Charlesa III, veliku pažnju privukao je njeni 'novi' izgled.

Dok mnogi kažu kako sada izgleda još ljepše, drugi tvrde da bivša glumica sada mnogo više liči na princezu Kate Middleton, te su je optužili za 'kopiranje'.

Markle je osvanula sa glatkom ispeglanom frizurom u video pozivu na TED razgovoru svog prijatelja, fotografa Misana Harrimana tokom vikenda, što je izazvalo nagađanja na društvenim mrežama.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Upozorenje o plastičnoj hirurgiji? Tužna Meghan Markle toliko želi biti Kate Middleton", kazao je jedan korisnik na Twitteru, a mnogi su bili sličnog karaktera. Drugi komentar kazao je kako je Markle promijenila boju očiju kako bi izgledala kao 41-godišnja princeza.

"O, Bože. Meghan Markle, ljubomorna i opsjednuta princezom od Walesa nosi kontaktne leće boje lješnjaka kako bi izgledala poput Kate", glasio je neugodni komentar.

Kate Middleton i Meghan Markle
FOTO: Društvene mreže: Kate Middleton i Meghan Markle

Na društvenim mrežama nastala je prava buka kada su se javili i obožavatelji vojvotkinje.

"Meghan nije imala plastičnu operaciju. Stvar je u rasvjeti, kadrovima i konturama. Ravnanje kose je nešto što rade mnoge crne žene. To nema nikakve veze s brisanjem svih tragova porijekla. Također, bijelci trebaju šutjeti o kosi crnih žena", glasio je jedan komentar 'odbrane'.

S obzirom na to da se Markle proteklih nekoliko mjeseci nije pojavljivala u javnosti, mnogi su nagađali i tvrde da je imala estetske zahvate te da je to razlog njenog 'nestanka' u javnom životu.

"Lifting lica, filer u usnama, obrazima, botox, suptilnije ljuskice, implantat za bradu - to je moja pretpostavka", nagađao je jedan komentator.

Princ Harry, Meghan Markle i kćerka
Foto: Instagram: Princ Harry, Meghan Markle i kćerka

Iako zvaničnog odgovora predstavnika nema, više izvora govorilo je da se samo radi o mršanju. Zvijezda američke hit serije 'Suits' se mnogo udebljala tokom prve i druge trudnoće, a nakon što je dobila kćerku ona je jednostavno smršala, što je razlog njenog 'novog' izgleda, izjavili su izvori bliski Markle za medije.

"Meghan Markle nije promijenila svoje lice jer 'voli' svoj nos, čak ga konturira i koristi bronzer kako bi ga istaknula. Naravno, promijenila je boju kose, a vjerojatno su tu i botoks i neki fileri za usne", dodao je drugi izvor, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije