Meghan Markle lansirala prvi proizvod njenog novog brenda: Obožavatelji nisu ovo očekivali

0
Radiosarajevo.ba
Meghan Markle lansirala prvi proizvod njenog novog brenda: Obožavatelji nisu ovo očekivali
Foto: Facebook / Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (42) posljednjih dana ne prestaje privlačiti pažnju javnosti. Nakon što se za vikend u društvu supruga, princa Harryja (39) pojavila na humanitarnom polo turniru koji se održao u Miamiju, sada je njen novi brend American Riviera Orchard lansirao prvi proizvod.

Članica kraljevske porodice projekt je pokrenula ranije ove godine, kad je otvoren i profil na Instagramu. U početku su vješto skrivali konkretne detalje, znalo se samo da će novi proizvodi obuhvatati domenu lifestylea. S obzirom na oduševljenje Meghaninom dugom crnom kosom i njegovanim izgledom, obožavatelji su nagađali da je riječ o proizvodu za njegu kose ili nekom komadu kozmetike, ali dočekalo ih je iznenađenje.

Markle je na adresu odabranih influencera i osoba iz javnog života poslala staklenke džema od jagode. Među prvim sretnicima koji su se pohvalili poklonom ovog ekskluzivnog proizvoda jesu argentinska influencerica Delfina Blaquier i modna dizajnerica Tracy Robbins.

Izetbegović pisao ministrima vanjskih poslova: 'U normalnom svijetu za ovo ne bi bilo potrebe'

Izetbegović pisao ministrima vanjskih poslova: 'U normalnom svijetu za ovo ne bi bilo potrebe'

Blaquier se oglasila putem storyja na ličnom Instagram profilu gdje je pohvalila najnoviji poklon vojvotkinje od Sussexa: "Džem od jagode čini me sretnim. I ja obožavam vaš džem, American Riviera Orchard", napisala je uz fotografiju staklenke na čijoj etiketi piše "10 od 50", prema čemu se može zaključiti kako je proizvod limitiran.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, obožavatelji nisu očekivali ovu slasticu. Mnogi su kritikovali izgled i praktičnost pakiovanja, komentirajući da etiketa izgleda kao da će se svakog trenutka odlijepiti. Bilo je i razočaranih što je proizvedeno samo 50 teglica džema, a dobar dio je očekivao neko glamuroznije iznenađenje, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije