Meghan Markle će se pomiriti sa Williamom i Kate samo ako ispune ova dva uslova

0
Radiosarajevo.ba
Meghan Markle će se pomiriti sa Williamom i Kate samo ako ispune ova dva uslova
Foto: Instagram / Kate Middleton

Vijest da Kate Middleton boluje od karcinoma šokirala je svjetsku javnost, a princ Harry i njegova supruga Meghan Markle za njenu dijagnozu navodno su saznali tek kada je princeza od Walesa u emotivnoj video poruci otkrila da prima "preventivnu" hemoterapiju.

Njihov odnos pogoršao se nakon što je princ Harry u svojim memoarima "The Spare" ocrnio šogoricu zbog njenog ponašanja prema Meghan, a prema riječima kraljevskog stručnjaka Richarda Fitzwilliamsa, Kate je odlučila sakriti svoju dijagnozu od njih zato što im se "ne može vjerovati".

Nedugo nakon što je Kate objavila da ima rak, princ William i ona odlučili su izgladiti odnose s Harryjem i Meghan. Navodno su ih pozvali da zajedno s djecom dođu u Veliku Britaniju, što je Meghan odbila.

Haos u Istanbulu: Građani se potukli sa policajcima na prvomajskom protestu

Haos u Istanbulu: Građani se potukli sa policajcima na prvomajskom protestu

Kraljevski stručnjak Tom Quinn sada je za The Mirror otkrio pravi razlog iza njene odluke, a to su dva uslova koja William i Kate moraju ispuniti kako bi došlo do pomirenja između dvije porodice.

"Harry bi volio da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne osjeti da je kraljevska porodica dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne izvinu zbog prošlosti, to se neće dogoditi".

Princ William se oglasio prvi put nakon što je Kate Middleton otkrila da ima rak

Princ William se oglasio prvi put nakon što je Kate Middleton otkrila da ima rak

Inače, mnoge je ovih dana iznenadila vijest da će Harry i Meghan producirati još dvije Netflixove serije. Njihovi obožavatelji prvo su pomislili kako će par ponovno iznositi tajne informacije o britanskoj kraljevskoj porodici, baš kao što su to učinili u dokumentarcu Harry & Meghan 2022.

Ipak, čini se da to ovoga puta neće biti slučaj. Serije će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, otkrili su iz spomenutog streaming servisa, javlja Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije