Marina Tucaković pred smrt napisala knjigu: Opisala najbolniji trenutak života

0
Radiosarajevo.ba
Marina Tucaković pred smrt napisala knjigu: Opisala najbolniji trenutak života
Print Screen / Marina Tucaković

Autorica mnogih hitova brojnih pjevača iz čitave regije, Marina Tucaković, prije smrti ostavila je svojim najmilijima, Laći i Futi, svoju autobiografiju, tvrdi izvor blizak autorici. O knjizi je kaže, počela razmišljati na početku pandemije.

Hoćemo li ugledati njenu autobiografiju na policama, ili pogledati film o dinamičnom životu pretočenom u papir, još nije poznato.

"Marina je mnogo patila, ali to nije voljela pokazivati ikome. Ona je zapravo svu svoju bol pretočila u stihove koje je pisala. Godinama smo joj govorili da treba objaviti knjigu po kojoj bi se kasnije snimio i film", izjavio je izvor blizak Marini i dodao da je Tucakovićeva o knjizi ozbiljno počela razmišljati tek u posljednje dvije godine.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Kada je počela pandemija koronavirusa, teško joj je bilo pisati pjesme. Sve više je razmišljala o autobiografiji i krenula je napokon pisati o svom životu. U knjizi je detaljno opisala najteži trenutak u životu, kada joj je 2008. godine preminuo sin Miloš. Pisala je dosta i o odnosu sa drugim sinom Laćom, kao i o velikoj ljubavi sa Futom, kojem je posvetila brojne stihove.

Marina je knjigu navodno završila prije dva mjeseca i rukopis predala svojim najmilijima – Laći i Futi. Prema izvoru, sinu i suprugu je rekla da pronađu izdavača i jednog dana objave biografiju, piše Dnevno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije