Bg / Sin Marine Tucaković objavio kako i kada će se održati sahrana

24. 09. 2021. u 13:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Tekstopisac Marina Tucaković, biće sahranjena u krugu svojih najbližih 10 ljudi, objavio je njen sin Milan Laća Radulović na društvenim mrežama.

"Datum Marinine sahrane biće objavljen nakon vikenda.

Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine", napisao je on u objavi.

"Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan Radulović", pisalo je u jednom twittu.

Takođe, obavijestio je da broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, kao i da će biti neophodan obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mjera.

"Neće biti rukovanja i ljubljenja", dodao je on.

Marinin sin je takođe molio sve koji žele da prisustvuju sahrani, da ipak ostanu kod kuće.

"Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno", napisao je on.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA