Mariah Carey se hvali novom linijom: Liposukcija ili nešto drugo...

Radiosarajevo.ba
Mariah Carey se hvali novom linijom: Liposukcija ili nešto drugo...
Foto: Privatni album / Mariah Carey

Mariah Carey (48) na sceni je gotovo trideset godina. Iako ju je proslavio glas kojim može otpjevati pet oktava, pop diva posljednjih godina privlači pažnju fotografijama na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana, tabloid Mirror objavio je kako američka pjevačica svake godine na svom najvećem božićnom hitu zaradi vrtoglavu svotu, a samo ove godine „All I Want For Christmas Is You“ donio joj je 625 hiljada funti.

S obzirom na to da je imala napornu i radnu godinu, pjevačica se odlučila malo i odmoriti. Niti zima nije nju spriječila da skoči u bazen, a niti da pozira za svoje vjerne obožavatelje. U šljokičastom kostimu pokazala je utegnutu liniju, a pratitelji su primijetili da je izgubila i nekoliko kilograma.

Mariah Carey  - undefined

Foto: Privatni album: Mariah Carey

„Nikada nisi bila zgodnija. Daj nam savjete kako si tako brzo izgubila kilograme. Ženo pa ti goriš“, samo su neki od komentara ispod fotografije.

I dok su se jedni divili njezinoj figuri, drugi smatraju kako je pjevačica ponovno otišla na liposukciju.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci šuškalo se kako je Mariah u tajnosti ugradila želučani prsten i skinula 20-ak kilograma.

Nakon što se u organizam ugradi prsten smanjuje se pretjeran unos hrane i omogućuje da osoba nakon malog obroka osjeti sitost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije