Manekenka se slomila: "Sada sam već trebala držati sinčića u rukama"

0
Radiosarajevo.ba
Manekenka se slomila: "Sada sam već trebala držati sinčića u rukama"
Instagram / Chrissy Teigen

Bivša manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen (35) otkrila je kako joj je ovaj period 'teški podsjetnik' jer joj je ovih dana trebao biti termin za porod sinčića Jacka kojega je izgubila u spontanom pobačaju u septembru prošle godine.

Na Instagramu je podijelila fotografije snimljene iza kulisa spota za pjesmu Wild njenog supruga Johna Legenda (42) kojim su ujedno u augustu prošle godine svijetu suptilno, s rukom na trbuhu, obznanili vijest o Chrissynoj trudnoći, a već mjesec dana kasnije izgubili su svog sina.

Chrissy, majka Lune (4) i Milesa (2), je objavila na svom Instagramu tri fotografije sa snimanja spota u Meksiku na kojima pozira s Johnom u bijeloj slip haljini na krevetu, dok je u objavi detaljno opisala bolne emocije koje proživljava u februaru, mjesecu kada je njen sinčić Jack trebao doći na svijet.

"Bila sam trudna 10 sedmica i izvan sebe od sreće. Znala sam da će trajati neko vrijeme dok se video smontira i objavi pa sam pomislila da bi to mogao biti sladak način da podijelimo sa svijetom svoju vijest, koristeći stari trik s rukom na trbuhu na kraju spota. Nisam ni u snu mogla zamisliti što će se dogoditi u narednih 10 sedmica... Nisam sigurna hoću li ikada biti sposobna pogledati taj spot bez jecaja ali nadam se da on osjeća moje suze i da zna koliko nam nedostaje", započela je Chrissy.

"Trebao je stići ovih dana, ako je bio poput Lune i Milesa, vjerovatno bih ga u ovom trenutku već držala u rukama. Toliko sam žalosna što nisam pogledala njegovo lice kada se rodio. Bila sam tako prestrašena da ću zauvijek gledati njegovo lice u noćnim morama, da sam zaboravila na lijepe snove u kojima sam ga mogla zamišljati. Ta me spoznaja boli svakog dana. Ovaj je mjesec teški podsjetnik i da budem iskrena, mislila sam da je najgore prošlo, ali izgleda da život i emocije ne možete strpati ni u kakve rasporede", nastavila je.

"Volim vas ekipa i zahvalna sam na svoj vašoj podršci i ljubavi. Snažno vjerujem u energiju i izlječenje koji putuju noćnim nebom i osjećam je, obećavam vam to i volim te Jack. Neopisivo mi nedostaješ", istaknula je.

Chrissy i John s javnosti su detaljno podijelili priču o gubitku svog sina zbog problema s posteljicom. Njihova je situacija i otvorenost pomogla otvoriti temu gubitka djeteta koja se diljem svijeta smatra tabu temom.

Chrissy je jučer pak objavila da ide na operaciju zbog endometrioze te objavila snimku iz bolničkog kreveta.

"Operacija endometrioze. Molim vas, zaustavite ovu bol", napisala je na Instagram storyju.

Na društvenim je mrežama upitala pratitelje kakva su njihova iskustva nakon takve operacije te koliko traje oporavak, a javile su joj se brojne žene sa svojim iskustvima i ponudile joj utjehu.

Chrissy nije prva javna osoba koja je javno progovorila o ovoj bolesti s kojom se bore mnoge žene. Pjevačica Halsey je 2018. godine otkrila da je zbog tog stanja usred koncerta imala spontani pobačaj. Zbog endometrioze je na operaciji bila i bivša Miss Universe te influencerica Olivia Culpo, a glumica Lena Dunham se nakon dugogodišnje borbe s endometriozom odlučila na hirurško odstranjivanje maternice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije