Manekenka ponovo ljubi: Bella Hadid i The Weeknd su ponovno zajedno?

Radiosarajevo.ba
Manekenka ponovo ljubi: Bella Hadid i The Weeknd su ponovno zajedno?
Prošlog mjeseca su šetali Parizom, gradom ljubavi, a nedavno su posjetili i Tokio zajedno, te javno to objavili na društvenim mrežama. Čak su Belli pripale i zasluge za fotografiranje Abela s prijateljima.

Manekenka Bella Hadid (21) se navodno pomirila s pjevačem Abelom Tesfayem (28) poznatijim kao The Weeknd. Na društvenim mrežama su podijelili da su u isto vrijeme u Tokiju.

U aprilu 2015. započela je njihova ljubavna romansa, piše Rolling Stone.

Tada je Abel trebao raditi s njom, što mu je i bila želja, ali ga je Bella odbila. Mjesec dana nakon toga, američki medij je objavio da su manekenka i pjevač u vezi, ali niti jedno od njih to tada nije potvrdilo, iako su često bili u društvu zajedno.

U junu su ga novinari pitali je li zaljubljen.

"Da budem iskren, ne znam. Ne mislim da jesam. Možda. Ne, da, možda," neprecizno je odgovorio pjevač.

Nekoliko mjeseci poslije, napokon je procurio dokaz. Bella i Abel su fotografirani kako se drže za ruke i izlaze iz noćnog kluba u New Yorku, a na modnoj reviji, on sjedio u prvom redu dok je Hadid šetala pistom. Nakon toga, mnogo puta su viđeni na sastancima od New Yorka do Los Angelesa. S njima su često bili Gigi Hadid (23) i njen tadašnji momak Joe Jonas (28).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije