Jednu od najljepših žena svijeta zaprosio 11 godina mlađi dečko

Radiosarajevo.ba
Jednu od najljepših žena svijeta zaprosio 11 godina mlađi dečko
FOTO: Facebook / Par se prvi put u javnosti pojavio u maju

Prohodali su tek prije dva mjeseca, a pjevač Nick Jonas već je navodno zaprosio svoju 11 godinu stariju djevojku, glumicu Priyanku Chopru.

Časopis People prenosi kako ju je Nick zaprosio na njen 36. rođendan prošlog vikenda u Londonu. Izvor blizak paru izjavio je kako je par presretan te da je Nick zaručnički prsten odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany koju su navodno zatvorili kako bi on izabrao savršeni prsten.

Nagađanja o zarukama krenula su nakon što je producent filma “Bharat“ Ali Abas Zafar na Twitteru objavio kako Priyanka više ne sudjeluje u snimanju.

“Priyanka Chopra više nije dio Bahrat filma a razlog tome je vrlo, vrlo poseban i svi smo smo sretni zbog nje i želimo joj svu sreću u životu“, napisao je Zafar.

Kako je veza s Nickom postajala sve ozbiljnija, Priyanka ga je ubrzo odlučila upoznati s porodicom u Indiji, nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju njegove rodice.

Par se u javnost prvi put pojavio u maju ove godine na Met Gali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije