Oduševili fanove nakon toliko vremena: Carrie i Zvjerka

Radiosarajevo.ba
Oduševili fanove nakon toliko vremena: Carrie i Zvjerka

Chris Noth je objavio fotografiju iz teretane, a reakcija njegove partnerice iz slavne američke serije Seks i grad izazavala je veliko oduševljenje njihovih fanova.

Legendarna Carrie Bradshaw iz serije "Seks i grad", glumica Sarah Jessica Parker (53), uputila je kompliment na račun fizičkog izgleda kolegi Chrisu Nothu (63), poznatom po nadimku Zvjerka, za kojim i danas uzdišu žene širom svijeta.

Akteri jedne od najpopularnijih televizijskih ljubavnih priča, Carrie Bradshaw i Zvjerka, čak i poslije 20 godina koliko je prošlo od snimanja serije, oduševili su sve ljubitelje iste. Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima, što su pokazali i na društvenim mrežama, gde očigledno redovno prate međusobne objave.

"Još uvek izgledaš dobro" - napisala je Sarah ispod Chrisove fotografije iz teretane na njegovom Instagram profilu. Zvjerka je odgovorio Carrie smajlijem i znakom poljupca.

 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije