Majka uhapšene banjalučke pjevačice: Ne izlazim iz kuće od sramote

Telegraf
Majka uhapšene banjalučke pjevačice: Ne izlazim iz kuće od sramote
Foto: ATA / Romana Panić

Vijest da je banjalučka pjevačica Romana Panić uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa vjerenikom Filipom (40) šokirala je estradu u regionu, ali i običan svijet, piše Telegraf.

Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjoj Luci, a kaže da od sramote i na ulicu ne smije da izađe.

Gordana Panić je za Telegraf rekla da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto. Ona tvrdi da nije znala da Romana toliko luta po svijetu, iako je mislila da je njena kćerka sve vrijeme boravila u Italiji.

"Ne znam šta da vam kažem. Još uvek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela, kaže Gordana i priznaje da se strašno naljutila na ćerku.

"Romana mi se još uvijek nije je javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju", rekla je Romanina majka.

Priznaje da joj nije svejedno zbog ružnih riječi upućenih njenoj ćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, željela da je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.

"Koga ja tamo da zovem da joj pomognem, niti imam koga niti znam šta da pitam. Meni još uvek glava puca od svega. Po cijeli dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Meni je mnogo loše zbog svega. Iz kuće uopšte više ne izlazim jer nemam snage da objašnjavam komšijama šta se to dogodilo", kaže Romanina majka.

Podsjećamo da su pjevačica i njen vjerenik uhapšeni u Australiji, a tom prilikom policija je u njihovom stanu pri pretresu pronašla 23.500 australijskih dolara. Njih dvoje su osuđeni na izdržavanje zatvorske kazne i uložili su žalbu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije