! / Romana Panić odbija da jede, a njeno zdravstveno stanje se komplikuje

29. 06. 2020. u 09:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 85

Pjevačica iz Banja Luke Romana Panić uhapšena je sa svojim dečkom Filipom Mrkajićem u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, a zbog situacije u kojoj se našla, pjevačica je već danima u teškoj depresiji, ekskluzivno saznaje Alo.rs. 

Naime, kako je otkrio izvor blizak njenoj porodici, otkako je osuđena na 12 mjeseci zatvora, pjevačica odbija da jede i time ozbiljno ugrožava svoje zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1. 

"Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svjesna da će vijest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije", kaže izvor blizak pjevačici.

Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savijesti, koja se miješa sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom, objašnjava izvor i ističe da je pjevačicino stanje sve gore. 

"Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mjestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svjesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanijela", priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre. 

Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osjećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše, zaključuje prijatelj pjevačicine porodice za Alo.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA