Madalina u Cannesu sve ostavila bez daha: Sada se slikala bez šminke

2
Radiosarajevo.ba
Madalina u Cannesu sve ostavila bez daha: Sada se slikala bez šminke
Foto: EPA-EFE / Madalina Diana Ghenea

Madalina Ghenea, rumunska manekenka i glumica koja je postala atrakcija nakon filmskog festivala u Canessu, objavila je fotografije na kojima, tvrdi, nema šminku.

Madalina je pozirala u donjem rublju i svojim pratiteljima poručila da ju je bez šminke fotografirala prijateljica koja ju je i nagovorila na poziranje bez šminke.

Njeni pratioci na Instagramu koja je prati oduševljena je njezinim izgledom i kažu da joj šminka definitivno ne treba, a mnogi tvrde da je bez šminke još ljepša.

Inače, Madalina Ghenea se pojavila na crvenom tepihu u Cannesu i sve prisutne ostavila bez daha, a svjetski mediji dobili su novu zvijezdu.

Manekenka je uspješno zakoračila u filmske vode ulogom Sophije Loren u filmu House of Gucci, a zbog izgleda je mnogi uspoređuju sa slavnom glumicom.

Neki smatraju da je i ljepša od Sophije Loren, a fanovi na Instagramu tepaju joj da je trenutno najljepša žena na planetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije