Slavna holivudska glumica uklonila grudi i sada je muškarac

11
Radiosarajevo.ba
Slavna holivudska glumica uklonila grudi i sada je muškarac
Foto: Kolaž/Kolaž/EPA/Instagram-ElliotPage / Elliot Page je sada muškarac

Kada se na pozornici 94. dodjele Oskara u Dolby teatru pojavio Elliot Page, mnogi su protrljali oči i razmislili odakle im je poznat. Da, pogodili ste, riječ je o nekadašnjoj glumici Ellen Page, zvijezdi filma "Džuno", koja je promenila pol i postala muškarac.

Holivudski glumac Elliot Page, nekad poznat i kao Ellen Page, potpuno je prigrlio svoj novi identitet i ne libi se da golišavim fotografijama pokaže kako izgleda nakon što je promijenio pol i operisao grudi kako bi postigao muževniji izgled.

35-godišnji Elliot je na svom profilu na Instagramu prošle godine objavio prvu fotografiju na kojoj pozira bez majice i na kojoj pokazuje svoje novo tijelo, piše Blic

Poznati meteorolog objavio prognozu za naredne dane: 'Slijedi nam novi veliki preokret'

Poznati meteorolog objavio prognozu za naredne dane: 'Slijedi nam novi veliki preokret'

Elliot je u martu 2021. godine potvrdio medijima vijest da se podvrgao vrhunskoj operaciji promjene pola na svom transrodnom putovanju. Tačnije, bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

Hormonske terapije i razni zahvati urodili su plodom i nikad niko ne bi pomislio da je ovaj isklesani momak nekad bio žena.

"To je u potpunosti promijenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tokom puberteta i omogućila mu da se konačno pogleda u ogledalo.

"Sretan sam što ovo pišem i što sam ovdje. Da sam konačno stigao do ovog mjesta u svom životu. Zahvalan sam na neverovatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni da izrazim kakav je izvanredan osjećaj konačno voljeti samoga sebe", zaključio je 35-godišnji glumac.

Njegova bivša supruga Ema Porter izjavila je da je jako ponosna na Elliota, ali ipak su odlučili da se raziđu i svako je krenuo svojim putem pa je Elliot u januaru podnio zahtjev za razvod nakon tri godine braka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije