Slavna holivudska glumica uklonila grudi i sada je muškarac

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dnevni red

Tužno

BBB

Bože sačuvaj !

Moze li objasnjenje?

Jasno mi je da kod lezbijskih parova uvijek jedna glumi musko, pa se tako i oblaci, sto se i ovde vidi. Ali mi nije jasno onda zasto kod gayeva jedan od njih nije obucen kao zensko, da se zna koji glumi zensko tj. koji je pasivni?

REALAN

Za nekog kome "nije jasno" jako se dobro razumijes u ovu tematiku moram priznati hahahaha

sarajka

Još će nam Globalisti reći da je ovo okj.blizu smo kraja...

asf

A bio je lijepa.

@realan

A bilo bi dobro da si napisao objasnjenje, ako znas. Ne javljaj se ako ne znas.

ya

Moze li objasnjenje? potrazi pomoc kod psihijatra ili se lijeci od sovinisticko-mizogenog razmisljanja. A mozda trebas i pomoc kod otkrivanja sopstvene seksualnosti i potisnutnih fantazija. Vjerovatno si gey pa preko mrznje prema istim potiskujes svoj steah ili sta vec. Zelis reci da su zene pasivne u sexu jel? piredis zene sa predmetima za izivljavanje! A na kraju mora da si manijak seksualno piremecen.

Beni

A jeli ugradio čuge? Hahahahahah.

Jovo

Nije metak ni skup :/

@ya

Kao sto sam vec napisao, ako ne znas odgovor onda se ne javljaj glupaco. Pitanje je vrlo jasno i trazi isto takav jasan i precizan odgovor, ako ne znas ne javljaj se. Zaboli me za tvoje glupo misljenje, a o mojoj seksualnosti mozes posvjedociti u mojoj spavacoj sobi, kad god zelis.

/ Najnovije