Luksuz od glave do pete: Jordanska kraljica svima očitala lekciju o stilu

1
Radiosarajevo.ba
Luksuz od glave do pete: Jordanska kraljica svima očitala lekciju o stilu
Foto: Instagram / Jordanska kraljica Rania

Jordanska kraljica Rania, 54-godišnja supruga kralja Abdullaha II., izgledala je besprijekorno elegantno u puderastoplavom sakou kada je stigla na European House-Ambrosetti Forum u Cernobbiju.

Rania, inače majka četvero djece, uparila je upečatljiv sako od žakarda s odgovarajućim prslukom, a odlučila se zadržati na svijetloplavoj temi i svilenom bluzom.

Kraljica je svoj komplet upotpunila bijelim krojenim hlačama te ih je uskladila s klasičnom bijelom torbicom. Smeđu kosu oblikovala je u opuštene valove, a odlučila se i za prepoznatljivi smeđi smokey eyes i nude ruž za usne. A i ovog puta izabrala je za luksuzne mode marke koje odlikuju elegantni i bezvremenski krojevi.

Inspektori otkrili nelegalni smještaj migranata na Ilidži: Otkriveno i ko je organizator

Inspektori otkrili nelegalni smještaj migranata na Ilidži: Otkriveno i ko je organizator

Tako sako i prsluk, izrađene od presijavajućeg i glatkog žakarda te ukrašene utisnutim cvjetnim printom, potpisuje Dolce&Gabbana. Damska torbica djelo je pak modne kuće Louis Vuitton, a salonke Jimmyja Chooa.

Nakon dolaska na European House-Ambrosetti Forum, Rania se popela na pozornicu kako bi se obratila okupljenima na godišnjoj konferenciji.

Inače, 54-godišnja kraljica u augustu je prvi put postala baka. Princeza Iman, koja ima isto ime kao i njena 27-godišnja kći, prva je unuka Ranije i njenog supruga, kralja Abdulaha bin al Huseina II. Ponosni otac, princ Husein objavio je rođenje svog prvog djeteta na Instagramu ranije ovog mjeseca i zahvalio 'predanom' medicinskom osoblju koje je bilo od velike pomoći njegovoj supruzi, princezi Rajvi, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije