Longoria, Ambrosio i Gomez pokazale raskoš na crvenom tepihu u Cannesu

Radiosarajevo.ba
Longoria, Ambrosio i Gomez pokazale raskoš na crvenom tepihu u Cannesu
Foto: ShootPix/ABACA/PIXSELL / Jeremy Meeks

Crveni tepih filmskog festivala u Cannesu važno je mjesto za glumce, filmaše i ostali svijet vezan uz veliki ekran, no podjednako je važan i za modu, otprilike na razini Oscara i Zlatnih globusa.

Adriana Lima - undefinedFoto: LaurentCampus/PIXSELL: Alessandra Ambrosio

Svi žele vidjeti kreacije koje će filmske zvijezde i ugledne gošće pokazati na otvorenju, ali i na svečanim premijerama. Tako su svi s nestrpljenjem iščekivali i početak 72. festivala.

Eva Longoria - undefinedFoto: LaurentCampus/PIXSELL: Eva Longoria

Festival je sinoć otvorila komedija o zombijima Mrtvi ne umiru američkog redatelja Jima Jarmuscha s Billom Murrayem, Adamom Driverom i Iggyjem Popom u naslovnim ulogama, a dio glumačke ekipe pojavio se na otvorenju festival.

Crvenim tepihom prošetali su i svi članovi žirija Alejandro Gonzalez Inarritu, Maimouna N'Diaye, Yorgos Lanthimos, Kelly Reichardt, Alice Rohrwacher, Elle Fanning, Enki Bilal, Robin Campillo i Pawel Pawlikowski te poznate zvijezde poput Eve Longorije, Julianne Moore, Selena Gomez, Alessandra Ambrosio, Javiera Bardema, Charlotte Gainsbourg i drugih.

Selena Gomez - undefinedFoto: Panoramic/PIXSELL: Selena Gomez

Na crvenom tepihu pojavio se i Jeremy Meeks, poznat kao najseksepilniji zatvorenik na svijetu, koji je nakon kratkog boravka u zatvoru na slobodu je izašao 'bogatiji' za 89.000 pratitelja na Instagramu, a modni agenti i novinari počeli su ga salijetati. U vezi je s bogatom nasljednicom Chloe Green s kojom ima i dijete. 

Jeremy Meeks - undefinedFoto: ShootPix/ABACA/PIXSELL: Jeremy Meeks

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije