Legendarni košarkaš podijelio privatne detalje: 'Omiljeni skok mi je sa Madonne na Carmen Electru'

1
Radiosarajevo.ba
Legendarni košarkaš podijelio privatne detalje: 'Omiljeni skok mi je sa Madonne na Carmen Electru'
Foto: EPA-EFE / Dennis Rodman

U svojoj autobiografiji "Bad as I Wanna Be" Rodman je između ostalog detaljno opisao svoj odnos s Madonnom. Pojedinosti koje je Rodman podijelio uključivale su Madonninu želju da ima dijete s njim, prenosi web site Basketball Network.

"Dakle, zvijezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je, pa je opet odnesem toj istoj zvijezdi", slikovito je opisao Rodman koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri.

"Skok sa Madonne na Carmen Electru. Taj mi je omiljen", rekao je sa smiješkom Rodman.

Novi most kod Počitelja pripremljen za otvaranje: Pogledajte kako izgleda

Novi most kod Počitelja pripremljen za otvaranje: Pogledajte kako izgleda

Rodman je također ocijenio Madonnin učinak u krevetu.

"Madonna je sve vrijeme govorila o djetetu. Mislim da je željela svaki djelić Dennisa Rodmana - brak, djecu, sve", otkrio je Rodman. U Madonninoj želji da dobije dijete sa legendarnom četvorkom Chicago Bullsa, Rodman je u knjizi naveo da mu Madonna nije dopuštala zaštitu.

Prema Rodmanu, seks s Madonnom nije bio "divlji, ludi i nastrani. Samo je bio vrlo zabavan. Ona nije bila akrobat, ali nije bila ni mrtva riba."

Ovo bi moglo biti previše informacija za otkrivanje - šta god da se dogodi u vašoj spavaćoj sobi, treba ostati u vašoj spavaćoj sobi. Uz to, Rodman je svakako podijelio neke pikantne detalje o svojoj vezi s pop legendom, a i dan danas neke stvari se izvlače iz naftalina. Ovakvi detalji zasad će razveseliti njegove obožavatelje. Carmen Electra i Madonna su samo neke od slavnih osoba visokog profila s kojima je Rodman izlazio i imao seksualne odnose, a takvih je bilo puno.

Vjenčao se s Carmen Electrom

Možda je najviše dokumentovana njegova veza sa supermodelom Carmen Electrom. Njih dvoje su se zapravo vjenčali, a njihova je veza bila toliko popularna da je Electra intervjuirana u sportskom dokumentarcu "Posljednji ples". Jedan od najboljih trenutaka u dokumentarcu bio je kada je Michael Jordan pokupio Rodmana u Las Vegasu.

Electra se prisjetila skrivanja iza kauča. Jordan je tada rekao Rodmanu da se moraju vratiti u Chicago na trening. Neki se pitaju kako bi se Rodman snašao u doba društvenih medija gdje svatko ima pristup svemu — čak i osobnim životima slavnih.

Zasigurno, tabloidi su svojevremeno propustili izvijestiti o svemu što je Rodman radio, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije