Salma Hayek proslavila 58. rođendan objavivši 18 fotografija u bikiniju

1
Radiosarajevo.ba
Salma Hayek proslavila 58. rođendan objavivši 18 fotografija u bikiniju
Foto: Društvene mreže / Salma Hayek

Nije tajna da Salma Hayek zna kako da privuče pažnju u kupaćem kostimu. U ponedjeljak, 2. septembra, proslavivši svoj 58. rođendan, obradovala je svoje pratioce ne jednom, već sa 18 vrućih slika u bikiniju u objavi na Instagramu posvećenoj rođendanu.

"Objava s bikinijem za rođendan, sretan 58. rođendan meni," napisala je Hayek u opisu, dodajući emotikone sa rođendanskom tortom, crvenim srcem i onim koji označava proslavu.

Također je dodala duhovit disclaimer za sve koji bi mogli pomisliti da su slike stare, napisavši:"P.S. nijedna od ovih slika nije iz prošlosti." Opis je prevela na španski, dodajući hashtag #zahvalna.

BH Telecom podržava početak školske godine za djecu

BH Telecom podržava početak školske godine za djecu

Zvijezda, koja je prethodne sedmice dijelila fotografije sa svoje jahting-vikendice na Mediteranu, odmah je podigla temperaturu sa svojom objavom u kupaćem kostimu, koja je započela slikom u dubokom printanom jednodijelnom kupaćem kostimu uparenim sa slamnatim šeširom, velikim zlatnim naušnicama i naočarima u stilu mačaka.

Hayek je nastavila sa serijom gotovo nevidljivih bikinija, uključujući zavodljivu sliku na kojoj leži na prednjem dijelu broda u ljubičastom i tirkiznom bikiniju, sliku na kojoj pozira na pramcu jahte u crveno-bijelom prugastom bikiniju sa crvenim prozirnim plaštom i crni bikini sa dubokim dekolteom ukrašen zlatnim prstenovima na gornjem i donjem dijelu.

Podijelila je različite uglove svojih kupaćih kostima, uključujući snimak videa koji je objavila dan ranije na kojem se opušta i pleše na prednjem dijelu jahte dok nosi crni bikini ispod bijelog prozirnog plašta, piše Instyle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije