Lady Gaga pokazala stražnjicu i raspametila Instagram

Radiosarajevo.ba
Lady Gaga pokazala stražnjicu i raspametila Instagram
Foto: EPA-EFE / Lady Gaga na dodjeli Oskara

Pjevačica Lady Gaga ležeći u krevetu pokazala je svoju stražnjicu i izmamila uzdahe fanova.

Mnogi su se odmah upitali kako joj polazi za rukom tako izgledati jer je nekoliko puta izjavila da uopće nije fan treniranja. Međutim, svjesna je da zbog zdravlja, ali i posla, to mora raditi.

 

Lady Gaga - undefined

Foto: Instagram: Lady Gaga

Najviše voli SoulCycle koji je postao pravi hit u svijetu, a ni ona mu nije odoljela. Na svaku turneju sa sobom nosi i dva sobna bicikla rađena po narudžbi.

Njen trener je Harley Pasternak koji stoji iza izgleda brojnih drugih zvijezda poput Kim Kardashian, Ariane Grande, Kanye Westa i Gwyneth Paltrow. Za Glamour je 2012. otkrio da Gaga preferira 25-minutni kružni trening tri puta sedmično, dok dva dana u sedmici posvećuje polusatnim kardio treninzima.

„Ne voli vježbati, ali vidi koliko je ta metoda učinkovita. Ubrzava srčani puls pa u kraćem roku sagorijeva više kalorija“, pojasnio je Pasternak.

Gaga voli jogu i, prema pisanju Us Weeklyja, izvodi je kad god može zbog njenog učinka na tjelesno, ali i mentalno zdravlje. Vježba je s privatnom instruktoricom Tricijom Donegan.

„Voli boraviti na otvorenom, na plaži ili voziti bicikl. Kad je na svježem zraku, najsretnija je“, otkrio je izvor blizak pjevačici.

Što se prehrane tiče, slavna pjevačica koja je dodatnu popularnost zaradila glavnom ženskom ulogom u filmu Zvijezda je rođena, najčešće bira manje masno meso i puno povrća.

„Ipak, ne boji se priuštiti si nešto u čemu uživa. Nikad se ne ograničava. Ako nešto želi, onda to i pojede. I svaki dan mora popiti kafu“, prenosi Us Weekly.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije