Lady Gaga opet je ukrala svu pažnju otkačenim stylingom

Radiosarajevo.ba
Lady Gaga opet je ukrala svu pažnju otkačenim stylingom
Foto: Instagram / Lady Gaga

Bez obzira na situaciju s pandemijom koronavirusa, MTV je održao 37. dodjelu VMA nagrada. 

ovoga puta u nešto drugačijem izdanju - na nekoliko tajnih lokacija u New Yorku, umjesto u Barclays Centru. 

Zaštitu na licu nosila sam prije nego što je to bilo važno, našalila se na društvenim mrežama Lady Gaga koja je na dodjelu MTV Video Music Awards došla u srebrnoj jakni, crnim čizmama s ultra-visokom platformom i staklenom kuglom oko glave.

Cijele večeri naglasak je bio na zaštiti za lice pa je za prvi izlazak na pozornicu, kako bi primila nagradu za pjesmu "Rain On Me" i suradnju s Arianom Grande, odabrala ružičastu masku, a kombinirala ju je uz haljinu koja neodoljivo podsjeća na motive paune, a People kaže kako je super podsjetnik na razdoblje njezinog ARTPOP albuma.

Dok je preuzimala nagradu za pjesmu godine "Rain On Me", pjevačica je odabrala limeta-zelenu haljinu, raskošnu ogrlicu i tamnosmeđu masku za lice s kljovama. Christopher John Rogers, dizajner koji stoji iza haljine, kad je vidio Lady Gagu, napisao je: - Ostao sam bez teksta.

Za najiščekivaniji nastup večeri, Lady Gaga odabrala je digitalnu masku koja mijenja boje u bojama njezina albuma Chromatica. Nastupila je s Arianom Grande koja je odabrala klasičnu crnu masku, piše Diva. 

Kad je proglašena dobitnicom nagrade za umjetnicu godine, Gaga je odabrala dugački, pernati bijeli kaput koji je kombinirala uz srebrni bodi i šljokičastom srebrnom maskom za licu koja je s bodijem činila matchy-matchy duo pa je jasno da Gaga baš ništa nije prepustila slučaju.

Gaga je kući otišla s čak pet nagrada, a za Tricon Award, odabrala je isti srebrni bodi koji je nosila i za preuzimanje nagrade zaumjetnicu godine, no kombinirala ga je s metalik srebrnim ogrtačem i istom, šljokičastom maskom.

"Za mnoge ovo nije bila laka godina, ali ono što vidim u svijetu je velika pobjeda hrabrosti", rekla je umjetnica dok je preuzimala nagradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije