Kupaći kostimi Kylie Jenner izazvali bijes žena širom svijeta

0
Radiosarajevo.ba
Kupaći kostimi Kylie Jenner izazvali bijes žena širom svijeta
Instagram / Kylie Jenner

Kylie Jenner od samog lansiranja nove linije kupaćih kostima nailazi na kritike. Negativne reakcije nezadovoljnih kupaca svakodnevno preplavljuju društvene mreže. Najmlađa članica Kardashian-Jenner klana je u posljednjih mjesec dana započela dva velika nova poslovna poduhvata, a s objavom druge trudnoće šokirala je svijet.

Kylie Swim i Kylie Baby pridružili su se carstvu Kylie Cosmetics i Kylie Skin, međutim kako su prve recenzije klijentica počele pristizati, čini se da fanovi nisu oduševljeni Kylienom kolekcijom kupaćih kostima.

U kolekciji se nalazi nekoliko krojeva u kojima dominiraju žute, crvene, narandžaste i ružičaste nijanse, a cijene se kreću od 40 do 85 dolara (67 do 101 KM).

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

I dok su njeni obožavatelji jedva čekali vidjeti što im je Kylie spremila, mnogi nisu bili toliko oduševljeni projektom, piše Story.hr.

Neki od razočaranih komentara su i o užasnom i jeftinom izgledu kupaćih kostima. Kylie Swim pod metom je kritika i zbog veličine kupaćih kostima jer su se mnoge požalile i na to da su kostimi iznimno mali i ne pristaju većim veličinama.

Na društvenoj mreži TikTok neke korisnice podijelile su i videa pogrešno krojenih i slabo zašivenih kupaćih kostima, gdje su vidljivi konci i rasporeni dijelovi njihovih novih kostima.

Još jedna stvar koja muči kupce je i nekvaliteta materijala, odnosno činjenica da su kupaći kostimi prozirni, što zaista nije u skladu s cijenom od 80 dolara (165 KM), a ime Kylienog brenda doslovno se vidi kroz materijal.

Suprotno očekivanjima, cijeli asortiman nije rasprodan u nekoliko minuta, već samo par modela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije