Kuharica zavela Novaka Đokovića?

Radiosarajevo.ba
Kuharica zavela Novaka Đokovića?
Novak Đoković se već neko vrijeme povezuje s raznim ljepoticama, a posljednja u nizu je kuharica Lauren Von Der Pool koja radi za sestre Williams.

"Ne želim se hvaliti, ali kada je svjetski teniser broj jedan tvoj obožavatelj, onda znaš da si 'velika faca'", napisala je 2015. godine Lauren Von Der Pool (33) kraj fotografije na kojoj grli Novaka Đokovića (30). 

Atraktivna Lauren dugogodišnja je kuharica Venus i Serene Williams, a svojim nutricionističkim savjetima pomagala je i Đokoviću još 2012. godine, kada su se upoznali.  

Otkad se šuška da su ljubavne afere razlog Novakove bračne krize o kojoj je i sam progovorio još prošle godine kada se pričalo i da će se razvesti od supruge Jelene s kojom ove jeseni očekuje drugo dijete. 

"Svi mi imamo privatne probleme i suočavamo se s različitim životnim izazovima. To su stvari s kojima se moramo susresti i koje moramo prevladati da bi napredovali kao ljudska bića. To smo riješili. Život ide dalje kao i sve ostalo", kazao je tada. 

Britanski, ali i srbijanski mediji povezivali su Novaka s nekoliko žena, a posljednja u nizu je Lauren. No, kuharica slavnih teniserki već je opovrgnula medijske napise. 

"Novak je sjajan muškarac i jako je zgodan, no ja sam mu samo pomogla s prehranom. Željela sam da uspije jer je super. On mi je prijatelj, a ja nisam takav tip osobe", rekla je Lauren zaThe Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije