Kritike i podsmijeh na račun Melanije Trump: U Teksas ipak sletjela u patikama

Radiosarajevo.ba
Kritike i podsmijeh na račun Melanije Trump: U Teksas ipak sletjela u patikama
Američki i svjetski mediji raspisali su se o dva neprikladna outfita američke prve dame u samo nekoliko sati.

Naime, Melania Trump je Bijelu kuću napustila u salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama, što je naišlo na kritike i podsmjeh korisnika društvenih mreža s obzirom na to da je Melania Trump sa suprugom krenula u obilazak područja Teksasa pogođenih katastrofalnim poplavama, a po izlasku iz aviona u Corpus Christiju potpetice je zamijenila patikama, jednako neprikladnima zbog bijele boje.

Donald_Trump_Melania_Trump_EPA1.jpg - undefined

Foto: EPA

Press služba Melanije Trump je, u povodu optužbi i neukusnih komentara na račun prve dame, saopćila da su oni "tužni", s obzirom na to da su se pojavili u trenutku kada je Teksas pogođen katastrofalnim poplavama.

Donald_Trump_Melania_Trump_EPA2.jpg - undefined

Foto: EPA

"Tužno je to što se u ovom trenutku Teksas bori s katastrofalnim poplavama, a javnost se bavi njezinim cipelama", izjavila je šefica Melanijima Odjela za komunikaciju Stephanie Grisham

Prva dama je u Air Force one ujutro ušla u cipelama s visokim potpeticama, nakon čega su se na društvenim mrežama pojavili brojni komentari.

Donald_Trump_Melania_Trump_Twitter.JPG - undefined

Foto: Twitter

"Pomoć na putu, Texas! Ne brinite, Melanija nosi posebne visoke potpetice za oluju", tvitao je producent i glumac Brad Wollack.

J. D. Altman je napisao da bi "neko trebao reći Melaniji da bi te potpetice trebale biti malo više za ovu poplavu."

Glumica Jessica Kirson joj je čestitala: "Izvrsna ideja @FLOTUS. Možete kupiti smeće svojim potpeticama"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije